CRACKING OPPORTUNITY op MONTEMAR Algorfa

Ref: 410605 Rijwoning met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €94,500

INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR INCREDIBLE OPPORTUNITY ON MONTEMAR

Omschrijving

We zijn verheugd dat we deze FABUELE 2 SLAAPKAMER TOWNHOUSE kunnen aanbieden, gelegen in Montemar, Algorfa en met een bebouwde oppervlakte van 71 m2. Als je loopt door de buitenste poorten heb je een kleine tuin / oprit aan de voorzijde van het pand, vanaf hier heb je stappen tot een overdekt terras, dat heeft bi-folding glazen gordijnen en is een ideale plek om te zitten in de ochtend met de krant en een kopje thee. Als u het huis binnenkomt, komt u in een lange zit/eetkamer die goed is ingedeeld en een zeer comfortabel gevoel geeft. Als u verder naar beneden loopt is er een trap, gevolgd door een garderobe, dan een aparte keuken die voldoende ruimte biedt om te koken, maar als u meer ruimte nodig hebt, hebben de huidige eigenaren ook een overdekte bijkeuken. Terug naar binnen en naar de woonkamer is er een trap die je naar de overloop op de eerste verdieping brengt, waar je rechts de eerste gastenslaapkamer hebt met twee eenpersoonsbedden, gevolgd door een familiebadkamer en dan heb je de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten. Als we verder de trap opgaan, hebben we aan uw rechterhand een extra kamer, die kan worden gebruikt als opslagruimte of een extra slaapkamer, de keuze is aan u. Hier tegenover heeft u toegang tot een solarium op het dak, dat een goede grootte heeft en een ideale ruimte om te ontspannen en uw kleurtje op te waarderen of vrienden en familie te vermaken, en als u het te warm krijgt is er een zonnescherm voor wat schaduw.

De woning biedt een aantal extra functies, zoals: onderbouw voor opslag, 150 liter warm water op zonne-energie, gefilterd drinkwater, draai-kiep dubbele beglazing achterdeur, 80 liter warm water boiler, airconditioning, plafondventilatoren, veiligheid grills en rolluiken, muskietengaas op slaapkamer ramen en wordt deels gemeubileerd verkocht (bespreekbaar met eigenaar) en is slechts een korte wandeling van het gemeenschappelijke zwembad. De locatie van het herenhuis is ideaal, want het is slechts een korte wandeling over naar alle lokale voorzieningen zoals restaurants, bars en winkels in La Finca. Montemar is minder dan 10 minuten rijden van een grote selectie supermarkten en slechts 17 minuten rijden naar de prachtige stranden van Guardamar of Moncayo en minder dan 40 minuten naar beide luchthavens. Deze mooie woning is beschikbaar voor slechts 94.500 euro. Dus, als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, bel ons dan of stuur ons een e-mail, want bezichtiging is alleen op afspraak - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2002
Prijs €94,500
Type woning Rijwoning
Locatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 71 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Terras
  • Bijkeuken
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!