Super opportuniteit in MONTEMAR Algorfa - Montemar

Ref: 410466 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €117,450

CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR CRACKING OPPORTUNITY on MONTEMAR

Omschrijving

We zijn verheugd dit FABELACHTIGE HERENHUIS MET 3 SLAAPKAMERS te kunnen aanbieden dat is gelegen in Montemar, Algorfa. De woning heeft een bouwoppervlakte van net geen 100 m2 en staat op een perceel van circa 155 m2. Dit herenhuis heeft een eigen oprit aan de voorkant voor off-road parkeren, plus een omsloten tuin aan de voorkant en zijkant van het pand dat zich op verschillende niveaus bevindt en voldoende ruimte biedt om te zitten en te ontspannen met vrienden. Aan de voorzijde van het pand heb je een overdekte patio die ideaal is om 's ochtends buiten te zitten met de krant, toast en een kopje thee, er is ook een luifel als je later op de dag wat schaduw nodig hebt? Als u het pand betreedt, loopt u een lange lounge / eetkamer binnen die goed is ingedeeld, waardoor er een zeer comfortabel gevoel ontstaat.Er is ook een gashaard om de kou weg te nemen in de winteravonden, wanneer u het koud heeft. Als u naar beneden gaat, is er een trap, deze wordt gevolgd door een garderobe en vervolgens een aparte keuken die onlangs is bijgewerkt.

Teruglopend in en richting de trap, kunt u omhoog of omlaag gaan, als we naar de overloop op de eerste verdieping gaan, heeft u aan uw rechterhand de eerste gastenkamer met een tweepersoonsbed, gevolgd door een familiebadkamer en dan de tweede logeerkamer welke ook is voorzien van een tweepersoonsbed en inbouwkasten. Als we de trap opgaan, hebben we twee aparte zonnebanken, de kleinere is aan uw rechterkant die de ochtendzon vangt en de grotere aan uw linkerkant die binnenkort de middag opvangt, dus als u wilt bijbruinen of gewoon wilt ontspannen met een boek , de keuze is aan jou! Als u de trap afloopt naar het lagere niveau, vindt u aan uw rechterhand een ruime lounge, met toegang tot een overdekte ruimte aan de achterkant van het pand, wat een ideale speelruimte of opslagruimte is, die toegang biedt tot de benedenverdieping. tuin en trappen de buitenkant van het pand op. Als u echter weer naar binnen en via de woonkamer gaat, heeft u een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, gevolgd door een eigen en-suite badkamer en een aparte inloopkast, deze slaapkamer is goed ingedeeld en is de grootste van alle 3 slaapkamers. Het pand biedt enkele extra functies zoals: airconditioning, plafondventilatoren, veiligheidsroosters en rolluiken, off-road parkeerplaatsen en wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht (bespreekbaar met de eigenaar) en ligt op korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembad.

De locatie van het herenhuis is ideaal, aangezien het slechts een korte wandeling is naar alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, bars en winkels van La Finca. Montemar ligt op minder dan 10 minuten rijden van een grote supermarkt en op slechts 17 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar of Moncayo. Deze mooie woning is beschikbaar voor slechts 117,450 euro. Dus als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, bel ons of stuur ons een e-mail, want we zijn er om u te helpen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2001
Prijs €117,450
Type woning Rijwoning
Locatie Algorfa - Montemar
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 153 m2
Bebouwde oppervlakte 98 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!