COMMERCIËLE KANS MET EEN TWIST in TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 410682 Commercieel met is geprijsd aan €39,500

COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA COMMERCIAL OPPORTUNITY WITH A TWIST in TORREVIEJA

Omschrijving

Met genoegen wij dit MOOIE STUDIO-APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND aan, met een geschatte bouwoppervlakte van 20m2, gelegen op slechts 150 meters van het strand van Torrevieja.

Also the door of buitenpoorten dit hoekperceel oploopt, heeft u een small terraces aan de voorzijde, waar ruimte is voor een tafel en stoelen. Vervolgens betreedt u het pand via glazed schuifdeuren naar een open woonkamer, die ruimte biedt voor een uitklapbare bank/bed. Als u verder naar binnen loopt, heeft u aan de rechterkant een kleine keuken. Aan uw linkerhand heeft u een apart doucheruimte met wastafel en toilet. Dit is ideal for men and even those who will wear them, they say the word is for SLECHTS 48,500 euro.

Dit is one kans op slechts een korte wandeling van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op minder dan 5 minutes rijden van het centrum van Torrevieja. Dus, als u op zoek bent naar een studio-appartement op een geweldige locatie, tegen een betaalbare prijs, STOP dan met zoeken! Neem no contact met ons op om een ​​​​​​bezichtiging you regelen in dit appartement te bezichtigen voordat het te laat is. Bedankt voor het kijken!

Details

Prijs €39,500
Type woning Commercieel
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Postcode 03185
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 20 m2

Kenmerken

  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Één niveau
  • Deels gemeubileerd
  • Veiligheids grills
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!