Commercieel in Dehesa de Campoamor Dehesa de Campoamor

Ref: 510024 Commercieel met is geprijsd aan €65,000

Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor Commercial in Dehesa de Campoamor

Omschrijving

Prachtig gepresenteerde bar gelegen in een druk commercieel centrum met een volledige set boeken beschikbaar. De huidige eigenaars hebben de zaak meer dan 8 jaar succesvol gerund en hebben besloten om verder te gaan. De prijs is inclusief inrichting op basis van omzet, daarnaast is de huur aan de verhuurder ongeveer €900 per maand plus nutsvoorzieningen. De bar staat bekend als The Champagne Bar en staat vooral bekend om privéfeesten, cocktails, levend entertainment en hun fantastische entertainmentdiensten. Gelegen in het La Fuente Centre in de zeer gewilde wijk VIllamartin/Campoamor, is deze locatie ideaal voor zowel de massa's toeristen in de zomer als de loyaliteit van de lokale bevolking in de winter.

 

Het La Fuente Centre is een uitgestrekt restaurant- en entertainmentcomplex in het binnenland van Orihuela Costa, niet ver van La Zenia. Het ligt tussen de woonwijken Campoamor en Villamartin en is populair bij Britse expats. Het gebied is zeer gewild bij golfers op vakantie omdat het wordt omringd door drie fantastische 18-holes golfbanen. Als er een fanatieke golfer in de familie is, kan hij of zij lekker gaan golfen terwijl de andere gezinsleden genieten van het La Fuente Centre of de nabijgelegen stranden. Aan de overkant van de weg van La Fuente is een Aldi-supermarkt en even verderop zijn tal van andere winkels. Er zijn golfwinkels, makelaars, een tandarts, een autoverhuurbedrijf, een wedkantoor en nog een bank. Er is ook een grote 'Chino' supermarkt op ongeveer 30 seconden lopen aan de linkerkant van La Fuente en iets verder op de heuvel is een volledig gevulde Mercadona supermarkt met voldoende parkeergelegenheid voor klanten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging aan te vragen!

Details

Prijs €65,000
Type woning Commercieel
Locatie Dehesa de Campoamor
Provincie Alicante
Badkamers 1
Perceel grootte 60 m2
Bebouwde oppervlakte 60 m2

Kenmerken

Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!