COMMERCIELE VRIJSTAANDE OPPORTUNITEIT op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410612 Commercieel met is geprijsd aan €115,000

COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA COMMERCIAL FREEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA

Omschrijving

We hebben het genoegen om het eigendomsrecht van een bovengelegen commerciële eenheid op de eerste verdieping van het La Finca commerciële centrum te koop aan te bieden. Dit is een fantastische kans op VRIJSTAANDE basis, waarmee je je eigen unit kunt kopen en een NIEUWE BEDRIJFSTAK kunt starten in een bekend gebied. Deze unit is een blanco canvas en biedt je de mogelijkheid om een nieuw bedrijf op te zetten en er je eigen stempel op te drukken. Het pand heeft een oppervlakte van 66m2 plus een tussenverdieping boven, voor opslag van ongeveer 30m2. Buiten heb je een zitgedeelte dat gebruikt kan worden voor pre-drinks of als extra eetgelegenheid.

Alle relevante papieren zijn in orde met betrekking tot deze gelegenheid op eigen grond, die beschikbaar is voor 115.000 euro. We hebben gemerkt dat de beste manier voor potentiële kopers is om de eigenaren te ontmoeten, om te bespreken wat de beste manier is om verder te gaan. Dus als deze kans aan je eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €115,000
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Bebouwde oppervlakte 90 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Dichtbij golf
  • Één niveau
  • Terras
  • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!