MOOIE VILLA op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410535 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €285,000

BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA on LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd om deze MOOIE IBIZA-stijl VILLA aan te bieden, gelegen op het bekende La Finca Golf Resort, Algorfa. De villa heeft een interne bebouwde oppervlakte van 118m2 plus een onderbouwoppervlakte van ongeveer 100m2 en staat op een perceel van ongeveer 400m2. Als u door de buitenste poorten binnenkomt, heeft u een grote oprit waar gemakkelijk 2 auto's passen, plus het voordeel van een carport. Als u langs de voorkant van het pand / de tuin loopt naar de hoofdingang aan de zijkant van het pand, heeft u bij binnenkomst een grote open woonkamer. De huidige eigenaren hebben links een heerlijke relaxruimte gecreëerd waar u heerlijk kunt relaxen, rechts heeft u een eethoek voor u, uw familie of vrienden. Tegenover de woonkamer is een ruime keuken die goed is ingedeeld en goed stroomt, aan de rechterkant van het pand is er een trap, gevolgd door twee gastenslaapkamers die beide van goede grootte zijn en inbouwkasten hebben, gevolgd door een familie badkamer. Als u teruggaat naar de trap en omhoog gaat naar de overloop op de eerste verdieping, heeft u toegang tot het bovenste terras/solarium, aan uw rechterkant is de hoofdslaapkamer, de grootste van alle slaapkamers en heeft glazen schuifdeuren naar de terras/solarium. Terug naar binnen en naar de andere kant van de slaapkamer heb je een inloopkast gevolgd door een prachtige en-suite badkamer met douche. Als u de trap naar beneden neemt, heeft u aan het uiteinde van de woonkamer glazen deuren die toegang bieden tot een omsluitend terras, dat toegang biedt tot de voortuin en het privézwembad, dat op het westen ligt en dus de hele middag zon heeft plus de avondzonsondergangen.

Als u langs de zijkant van het pand loopt, heeft u aan de achterkant toegang tot een onderbouw, die u 100 m2 extra ruimte biedt. Dit is een geweldige ruimte en kan worden ingedeeld naar uw eigen specificaties, momenteel als u binnenkomt heeft u een grote berging, rechts hiervan heeft u een toilet. Dan heb je nog een verborgen benzinetank en stookmachine, die zorgt voor verwarming door de hele villa. Terwijl je doorloopt, kom je in een grote kamer waar de huidige eigenaren een logeerkamer van hebben gemaakt, aan de zijkant hiervan is nog een berging, die vervolgens wordt gevolgd door de laatste kamer, die het wachten waard is, wat een kelder/wijnbar. Deze villa ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts een korte 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayor of Guardamar en is beschikbaar voor 285.000 euro en omvat het volgende:

gedeeltelijk gemeubileerd

Off-road auto parkeren & carport

Luchtverfrissend

Overal centrale verwarming

Prive zwembad

onderbouw

 

Dus als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op, maar als u zich afvraagt ”‹”‹waarom voor La Finca heeft gekozen? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles ligt, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, en het is slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorpje Algorfa dat een meer Spaanse sfeer biedt, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand en de luchthavens zijn minder dan 45 minuten rijden, dus waarom niet zelf komen en zien hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €285,000
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 400 m2
Bebouwde oppervlakte 118 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • En-suite
  • Open haard
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Ground floor terrace
  • Verwarming
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Privé zwembad
  • Roof terrace
  • Solarium
  • Terras
  • Onderbouw
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!