PRACHTIGE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE San Miguel de Salinas

Ref: 410541 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €182,500

BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION BEAUTIFUL VILLA IN A QUIET LOCATION

Omschrijving

WELCOME is verheugd deze MOOIE VILLA TE KOOP aan te bieden, die net buiten SAN MIGUEL DE SALINAS aan de COSTA BLANCA ZUID is gelegen. Deze villa is een VILLA in BRISAS-stijl met een bebouwde oppervlakte van 98 m2 en staat op een perceel van ongeveer 200 m2. U betreedt de gemeenschap via elektrische poorten en rijdt naar de villa, waar u uw eigen oprit heeft voor off-road parking. Als u de woning betreedt, komt u in de woonkamer met een gashaard, de huidige eigenaren hebben deze kamer gesplitst in een heerlijke ontspannende loungeruimte en een eethoek dicht bij de ramen. Er zijn deuren aan het uiteinde die toegang bieden tot het lager gelegen terras, dat een geweldige plek is om 's ochtends te ontspannen met een drankje en een boek te lezen, vanaf hier zijn er trappen naar een tuin die zich om het pand wikkelt. Terug in de villa is er een deur die toegang biedt tot een behoorlijk grote keuken met een scala aan apparaten, rechts hiervan een trap, gevolgd door een familiebadkamer. Dit wordt dan gevolgd door de eerste logeerkamer, die de huidige eigenaren hebben gecreëerd tot slaapkamer/werkkamer en voorzien van inbouwkasten, tot slot heeft u op deze verdieping de tweede logeerkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten.

Als u de trap naar de overloop op de eerste verdieping neemt, is er een deur die u naar een solarium op het dak brengt, wat een ideale ruimte is om te ontspannen, bij te kleuren en te relaxen of om vrienden te hebben voor een BBQ en geniet van het uitzicht over het landschap. Als u weer naar binnen gaat, heeft u de hoofdslaapkamer, de grootste van de drie slaapkamers en heeft inbouwkasten, een eigen en-suite badkamer met douche en glazen schuifdeuren naar het solarium. Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en ligt op minder dan 5 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars, en op slechts 15 minuten rijden van een selectie van stranden. Deze prachtige kans is beschikbaar voor 182.500 euro en omvat het volgende:

Volledig voorzien van airconditioning

Goede locatie

Ongemeubileerd verkocht

Gemeenschappelijk zwembad

Kom zelf eens kijken hoe ideaal deze kans is gelegen, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door de omgeving te regelen en te zien wat deze villa te bieden heeft! Als je nadenkt, waarom koos je voor San Miguel De Salinas? - Hier is iets over de locatie, inclusief de geschiedenis - Men denkt dat de nederzetting in het gebied begon tijdens de Romeinse tijd, op een plaats die bekend staat als Nisdomia. Het gebied is altijd verbonden geweest met de wijk Orihuela, maar in 1836 werd het stedelijke gebied van de stad ervan gescheiden en in 1955 werd de gemeentegrens doorgetrokken tot in het land om een ”‹”‹denkbeeldige driehoek te vormen tussen het Pedrera-reservoir, de lagune van Torrevieja en La Peña del Águila . San Miguel de Salinas, gelegen tussen Torrevieja en Murcia, is de hoogstgelegen stad in de comarca. Het gebied (54 km²) daalt af van de berg met veel beken en geulen die leiden naar de vlakte, bekend als El Llano, waar de zoutmeren te vinden zijn. Lokale wegen verbinden de stad met Orihuela, Bigastro, Torrevieja en andere steden in de omgeving. Vanuit Alicante en Cartagena is de stad bereikbaar via de A-7 (E15) en AP-7 en vervolgens de CV-940 en CV-941. San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpen en steden die net landinwaarts op de zuidelijke Costa Blanca in Spanje die veel expats heeft aangetrokken om zich daar te vestigen in tegenstelling tot de drukke toeristische resorts aan zee zoals Torrevieja en Guardamar del Segura. San Miguel de Salinas geniet van een mediterraan klimaat wat betekent dat de zomers extreem heet zijn met milde winters waar men wat regen kan verwachten.

Details

Jaar 2007
Prijs €182,500
Type woning Villa
Locatie San Miguel de Salinas
Provincie Alicante
Postcode 03193
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 200 m2
Bebouwde oppervlakte 98 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Privé parking
  • Veiligheids grills
  • Security system
  • Solarium
  • Zuid gericht
  • Terras
  • Unfurnished
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!