MOOIE VILLA op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410483 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €232,500

BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA BEAUTIFUL VILLA FOR SALE on LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd deze MOOIE IBIZA-stijl VILLA aan te bieden, die is gelegen op het bekende La Finca Golf Resort, Algorfa. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 116m2 en staat op een groot perceel van 240m2. Als u via de buitenste poorten binnenkomt, heeft u een grote oprit waar gemakkelijk 2 auto's in passen en het voordeel heeft van een aparte garage. Je loopt langs de voorkant van het pand / tuin naar de hoofdingang aan de zijkant van het pand, als je binnenkomt heb je een grote open lounge / eetkamer, waar de huidige eigenaren een heerlijke ontspanningsruimte hebben gecreëerd om gewoon te relaxen uit, maar u kunt een ruimte creëren die aan uw eigen eisen voldoet, tegenover de woonkamer is een keuken van goede grootte die goed is ingedeeld en goed doorstroomt, rechts van het pand gaat een trap, gevolgd door twee gastenkamers die zijn beide een goede maat en hebben inbouwkasten, gevolgd door een familiebadkamer. Als u teruggaat naar de trap en naar de overloop op de eerste verdieping gaat, heeft u toegang tot het bovenste terras / solarium, aan uw rechterhand bevindt zich de hoofdslaapkamer, de grootste van alle slaapkamers en heeft glazen schuifdeuren naar de terras / solarium, als u naar rechts gaat, heeft u een inloopkast, gevolgd door een prachtige en-suite doucheruimte! Als u het pand naar beneden en naar buiten gaat, is er een mooie tuin aan de voorkant, die voldoende ruimte biedt als u dat wilt, om uw eigen zwembad te hebben, de keuze is aan u, want er is een gemeenschappelijk zwembad op slechts een korte loopafstand. De woning ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Moncayor of Guardamar en is beschikbaar voor 232.500 euro en omvat het volgende:

Volledig gemeubileerd verkocht

Off-road auto parkeren

Garage

Gedeeltelijk voorzien van airconditioning

Plot van goede grootte

 

Dus als u vragen heeft of een bezichtiging wilt regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op, maar als u erover nadenkt waarom voor La Finca heeft gekozen? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en heeft zichzelf een echte golftest voor spelers van alle niveaus bewezen. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), die een par 5 is met een eilandgroen. U vraagt ”‹”‹zich misschien ook af hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, en het is slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa dat een meer Spaanse sfeer biedt, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand en de luchthavens zijn minder dan 45 minuten, dus waarom komt u zelf niet kijken hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door de omgeving te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €232,500
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 240 m2
Bebouwde oppervlakte 116 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Terras voor en achteraan
  • Volledig gemeubileerd
  • Garage
  • Tuin
  • Golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Plaats voor een privé zwembad
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!