MOOIE HERENHUIZEN in AGUAS NUEVAS Torrevieja

Ref: 658209 Rijwoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €233,000

BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA BEAUTIFUL TOWNHOUSES in AGUAS NUEVAS TORREVIEJA

Omschrijving

Het wooncomplex van CALA SALADA ligt in Aguas Nuevas en biedt 19 moderne en goed ontworpen herenhuizen met ruime terrassen en privésolariums waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Het complex heeft grote gemeenschappelijke ruimtes met inheemse en aromatische planten, die wat kleur toevoegen aan het hele complex en het een schitterende locatie maken die voldoende ruimte biedt om te ontspannen met vrienden, terwijl je ook wat privacy hebt wanneer je dat wilt. Er is een fantastisch overloopzwembad voor volwassenen en een ander zwembad alleen voor de kinderen, plus schaduwrijke rustplaatsen met houten pergola's. Dit complex biedt u de mogelijkheid om een ”‹”‹stukje Spanje te kopen, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Dit exclusieve project bestaat uit drie blokken, die twee opties bieden: 2 slaapkamers met 2 badkamers of de grotere 3 slaapkamers met 2 badkamers - Deze aanbieding is voor de optie met 2 slaapkamers.

Optie 1

2 slaapkamers en 2 badkamers

Interne bouwgrootte van 88m2

Goede locatie

Dicht bij voorzieningen

Op loopafstand van het strand

Prijzen vanaf 233.000 euro

 

Optie 2

3 slaapkamers en 2 badkamers

Interne bouwgrootte van 107m2

Goede locatie

Dicht bij voorzieningen

Op loopafstand van het strand

Prijzen vanaf 263.000 euro

 

De aannemer heeft verschillende mogelijkheden beschikbaar, daarom raden we aan dat als deze herenhuizen voor u interessant zijn, we een bezichtiging / ontmoeting met de aannemer regelen om te bekijken welke optie het beste bij uw wensen past - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €233,000
Type woning Rijwoning
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 88 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
  • Solarium
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!