Sinds 1995
info@welcome-estates.com +34 965020204 | +44 1273 900966 | +34 633416626
EN

PRACHTIG APPARTEMENT BOVENVERDIEPING op LA FINCA Algorfa - La Finca Golf Resort

Ref: 410446 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €125,000

BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA BEAUTIFUL TOP FLOOR APARTMENT on LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd om dit "PRACHTIGE APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING" aan te bieden met een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en gelegen op het bekende en gerespecteerde golfcomplex La Finca, Algorfa. Als u deze woning binnenloopt, krijgt u een echt gevoel van ruimte. aangezien het appartement opengaat door een prachtig hoog gewelfd plafond, is aan de linkerkant een open keuken, die smaakvol is bijgewerkt met een witte glanzende afwerking om de indeling stijlvoller te maken.De lounge is heel natuurlijk van kleur maar heeft een echt moderne twist omdat de eigenaar een deel van de muur heeft betegeld en een functie heeft gecreëerd die automatisch in het oog springt, plus er is een open haard.Er is een boog aan de rechterkant die je naar de familiebadkamer met een bad / douche leidt en heeft een goede afmeting. Aan de rechterkant is de logeerkamer die een goede afmeting heeft en twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten heeft. Je hebt dan de hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en is de grootste van de twee en profiteert van ingebouwde kleerkasten en een eigen privé en-suite. Teruggaand naar de woonkamer zijn er glazen schuifdeuren die u naar een privéterras leiden, dat onlangs opnieuw is betegeld in een modern Spaans mozaïekontwerp en een ideale ruimte is om te zitten en te ontbijten in de zon, er is een trap dat u meeneemt naar het solarium dat de hele dag zon heeft en een ideaal gebied is om te ontspannen en bij te bruinen, er zijn uitzicht over de golfbaan (6e en 7e hole voor die golfers van u). Dit appartement is ingericht volgens een zeer hoge standaard en biedt toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen en ligt op minder dan 5 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Dit appartement is zojuist als SPECIALE PROMOTIE (voor een beperkte tijd) verlaagd tot SLECHTS 125.000 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd

Op het oosten

Ingericht met een zeer hoge standaard

Prachtig uitzicht

 

Als dit appartement aan veel vakjes voldoet, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of om die bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Als je denkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en heeft zichzelf een echte golftest voor spelers van alle niveaus bewezen. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de kenmerkende hole (5e hole), die een par 5 is met een eilandgroen. U denkt misschien ook aan hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als u geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op korte rijafstand van het charmante Spaanse dorp Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens op minder dan 45 minuten, dus waarom kom je niet voor jezelf en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op voor een rondleiding door de omgeving en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €125,000
Type woning Appartement
Locatie Algorfa - La Finca Golf Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Prachtig uitzicht
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Open haard
 • Gesloten gemeenschap
 • Uitzicht op de golf
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Solarium
 • Terras
 • Witgoed