MOOIE MODERNE VILLA in CALASPARRA Calasparra

Ref: 658226 Villa met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €229,000

BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA BEAUTIFUL MODERN VILLA in CALASPARRA

Omschrijving

We zijn erg verheugd om samen te werken met de NIEUWE bouwer in CALASPARRA, in het noordwesten van de regio Murcia, die drie VILLA'S IN MODERNE STIJL biedt, die ALLEMAAL op één niveau zijn en verschillende unieke kenmerken hebben. Deze villa heet de AZAHAR in heeft 2 slaapkamers in 2 badkamers, met een interne bebouwde oppervlakte van 77 m2 in staat op een perceel van 500 m2. Als je de villa binnenloopt, heb je een hal die het pand splitst, aan je linkerhand loop je door naar een grote open leefruimte, direct aan je linkerhand heb je een moderne keuken die over de volledige lengte van de muur loopt en voldoende ruimte voor u om de leefruimte naar uw oog in te delen, met ofwel een eethoek in lounge of één grote leefruimte de keuze is aan u, aan het uiteinde heb je glazen schuifdeuren die over elkaar schuiven en je het gevoel geven van openheid, plus toegang tot een terras, privézwembad in tuin. Terug naar binnen en in de richting van de inkomhal heb je aan je rechterkant een familie badkamer met douche, hiertegenover heb je de logeerkamer met inbouwkasten en toegang naar het terras in het zwembad, dit wordt gevolgd door de hoofdslaaptekamer van de tweotse die van de tweotse die van de tweotse is die in heeft inbouwkasten, een eigen badkamer met douche in toegang tot het terras in het zwembad. Deze PRACHTIGE VILLA stroomt goed in is beschikbaar voor een geweldige prijs van 199,500 euro in omvat het volgende: dit wordt gevolgd door from hoofdslaapkamer die from grootste is van de twee at heeft inbouwkasten, een eigen badkamer met douche at toegang tot het terras at het zwembad. Deze PRACHTIGE VILLA stroomt goed in is beschikbaar voor een geweldige prijs van 199,500 euro in omvat het volgende: dit wordt gevolgd door from hoofdslaapkamer die from grootste is van de twee at heeft inbouwkasten, een eigen badkamer met douche at toegang tot het terras at het zwembad. Deze PRACHTIGE VILLA stroomt goed in is beschikbaar voor een geweldige prijs van 199,500 euro in omvat het volgende:

Alle witgoed inbegrepen

Kanaliseren met airconditioning

Binnen- en buitenverlichting

Elektrische jaloezieën

Heerlijk zwembad

Aangelegde tuinen

 

Deze locatie ligt in het binnenland en biedt u de mogelijkheid om een ”‹”‹villa te kopen die aan uw eisen voldoet voor een zeer betaalbare prijs. Als deze stijl van onroerend goed en prijs u opvallen, laat ons dan een ontmoeting regelen met de bouwer om alle beschikbare opties om ervoor te zorgen dat u precies bereikt wat u zoekt, dus bel ons nu om die bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Als je het nog steeds niet 100% zeker weet, hier is iets over CALASPARRA: Het maakt deel uit van de Comarca del Noroeste, in het noordwesten van de regio Murcia, en deelt zijn grenzen met Moratalla, Cieza, Mula, Cehegín en de provincie van Albacete. Calasparra dankt zijn geschiedenis aan zijn geografie, het wordt doorkruist door de rivieren Segura, Argos en Quípar, die een vruchtbaar landbouwgebied langs de rivier hebben gecreëerd, met een landschap van rotspartijen en diepe kloven zoals de Cañon de los Almadenes, de Cueva de los Monigotes, de Cueva del Puerto. De bergen in de Sierras van San Miguel en San José worden omringd door uitgestrekte vlaktes met droge gewassen, waar tarwe, olijven, johannesbroodbomen en amandelen tussen de wijngaarden groeien. Dichter bij de waterkant genieten abrikozen, perziken, peren, appels en kersen van de voordelen van het warme Zuid-Spaanse klimaat en de irrigatie, twee factoren die ook samen zorgen voor Calasparra. Dichtbij is het heiligdom van La Esperanza, uitgehouwen in de rotswand en gelegen in tuinen aan de rivier, een bedevaartsoord voor duizenden mensen per jaar en de thuisbasis van de Virgen de la Esperanza. Het heiligdom is het centrum van een van de belangrijkste religieuze gelegenheden in Calasparra elk jaar, de Romería de la Esperanza, hoewel de feesten die worden gehouden ter ere van de beschermheren van de stad, de Fiestas patronales de San Abdón en San Senén, ook grote menigten trekken vanwege naar de encierros of stierenrennen die een centraal onderdeel vormen van de evenementen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €229,000
Type woning Villa
Locatie Calasparra
Urbanisatie calasparra
Provincie Murcia
Postcode 30420
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 500 m2
Bebouwde oppervlakte 77 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Toegang voor mindervaliden
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Uitzicht op de bergen
  • Één niveau
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!