APPARTEMENTEN AAN ZEE in ALTEA Altea

Ref: 658112 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €272,000

SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA SEA FRONT APARTMENTS in ALTEA

Omschrijving

WELCOME is zeer verheugd u deze fantastische appartementen in Altea aan te kunnen bieden, met 2 slaapkamers en 2 badkamers, een bebouwde oppervlakte van 82m2, inclusief een ondergrondse parkeerplaats en eerstelijns zee-appartementen.

Deze appartementen bieden een grote woonkamer met openslaande deuren van vloer tot plafond die leiden naar een balkon met glazen omlijsting en een ononderbroken uitzicht over de zee van Altea! In tegenstelling tot veel moderne appartementen bieden deze een aparte keuken met een wasruimte. Verderop in het appartement vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en een hoofdslaapkamer met openslaande deuren, die een ongelooflijk uitzicht op zee biedt vanuit het comfort van uw bed, een en-suite badkamer en ingebouwde kasten.

Deze appartementen bieden:

Een ongelooflijke locatie

Moderne keuken

Voorgeïnstalleerde geleide airconditioning.

Ondergrondse parkeerplaats

Interne lift

Gemeenschappelijk zwembad

Als deze mogelijkheid je interesseert en je wilt meer weten, neem dan nu contact met ons op voor een bezichtiging en een rondleiding door het gebied en kijk wat het jou te bieden heeft. Hier is een klein overzicht van het gebied:

Altea is een charmant stadje en een van de mooiste van Spanje. Altea zit vol magie. Loop door de geplaveide straten, door de oude stad, ontdek de witte huizen met duizend bloemen. Overdag zal het scala aan blues je omhullen met welzijn en 's nachts zul je genieten van zijn glimpen, vooral die van de haven. Het bohemien karakter valt op, je kunt er markten en ambachtswinkels bezoeken. De stranden, die niet overvol zijn, zijn ideaal voor rust en ontkoppeling.

Om te genieten van de typisch mediterrane keuken, moet je gewoon naar een restaurant in Altean. Altea bruist van het leven en er zijn duizend dingen die je kunt doen. Van genieten van avonturen en ervaringen op het strand zoals zeilen, snorkelen, duiken of bergroutes tot profiteren van al het culturele aanbod van de gemeente, zoals concerten, tentoonstellingen, markten en nog veel meer. Altea is een perfecte stad, zowel om te verblijven en een vakantie door te brengen als om te genieten van een zeer aangename dag. Vanuit de restaurants komt de essentie van authentieke mediterrane gerechten naar voren.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €272,000
Type woning Appartement
Locatie Altea
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 82 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Garage
  • Lift
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Zeezicht
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!