MOOIE VRIJSTAANDE VILLA MET GASTENHUIS, ALGORFA Algorfa - Montemar

Ref: 410215 Vrijstaand huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €345,000

BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA BEAUTIFUL DETACHED VILLA WITH GUEST HOUSE IN MONTEMAR, ALGORFA

Omschrijving

WELCOME ESTATES presenteert deze grote rustieke villa met een perceel van meer dan 1000m2 en een apart gastenverblijf met 1 bed/1 badkamer dat potentieel een 2 bed kan zijn. Deze woning is gelegen en maakt deel uit van een aantrekkelijke woonwijk met het La finca Golf Resort op slechts een korte loopafstand met een eigen commercieel centrum en vijfsterrenhotel, spa en clubhuis.

Deze typisch Spaanse villa in oude stijl heeft zijn eigen speciale charme en ligt in de urbanisatie van Montemar. Omgeven door een prachtig landschap is deze villa verdeeld over één niveau met een zeer ruime onderbouw die momenteel wordt gebruikt voor opslag met een werkplek. Deze ruimte heeft een groot potentieel om verder te worden gebruikt in misschien een kelder, een gymzaal of een speelkamer.

De grote volgroeide en volledig aangelegde tuin is aangelegd met citroen-, sinaasappel- en olijfbomen, struiken en palmbomen en is het hele jaar door gemakkelijk te beheren. Met veel binnen- en buitenruimte is deze woning perfect om te entertainen en te genieten van het landelijke gevoel dat deze woning biedt. Het is volledig omheind met elektrische poorten, heeft een oprit met grind, terrassen en een groot zwembad met buitendouche.

Er zijn openslaande deuren naar de hoofdingang van het pand naar de open woon- en eetkamer, die zowel licht als ruim zijn met een ingebouwde houtkachel en airconditioning. De drie tweepersoons slaapkamers zijn allemaal van goede grootte en hebben grote inbouwkasten. Er zijn twee badkamers waarvan één een en-suite badkamer is naast de hoofdslaapkamer. De keuken is volledig uitgerust met witgoed en heeft een ontbijtbar.

Het aparte appartement is opnieuw open met een apart toilet en een aparte doucheruimte, compleet met een nieuw en modern douchesysteem. Dit privé-uitje is een complete leefruimte, ideaal voor bezoekers het hele jaar door en is een geweldige zakelijke mogelijkheid voor verhuur het hele jaar door.

Deze woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden en omvat tevens: Centrale Verwarming, Garage en Carport, Watertank, Privé Zwembad, Onderbouw, Irrigatiesysteem en Zonneverwarming.

La finca Golf is een van de meest populaire resorts in de provincie Alicante en ligt op slechts vijftien minuten van de plaatselijke stranden en dertig minuten van de luchthaven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een ​​bezichtiging te regelen.

Details

Prijs €345,000
Type woning Vrijstaand huis
Locatie Algorfa - Montemar
Urbanisatie Montemar
Provincie Alicante
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Perceel grootte 1,000 m2
Bebouwde oppervlakte 100 m2

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Open haard
 • Volledig gemeubileerd
 • Garage
 • Tuin
 • Gesloten gemeenschap
 • Privé parking
 • Privé zwembad
 • Terras