PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA & GRONDSTUK Orihuela

Ref: 410581 Villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €745,000

BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND BEAUTIFUL DETACHED VILLA and PLOT OF LAND

Omschrijving

Wij zijn verheugd u deze AMAZING DETACHED VILLA aan te bieden, verdeeld over twee verdiepingen, met een oppervlakte van 320m2 en gelegen op een groot perceel van 1.100m2. Inbegrepen bij deze verkoop is het aangrenzende perceel van 900m2 en heeft bouwvergunning. De villa en het land zijn in Monte Pinar, nr Orihuela.

Als u aankomt bij de villa merkt u dat het pand volledig omheind is, met een ingang en een poort aan uw linkerhand voor uw auto, waardoor u als toekomstige eigenaar een pand heeft dat veilig is. Als u naar de voorkant van het pand loopt, zijn er enkele treden die u naar de hoofdingang brengen. Als u het pand binnenkomt, wordt u weggenomen door een plafond van dubbele hoogte, een wenteltrap aan de rechterkant die rondloopt en u naar een zwevende overloop boven u brengt. Als u door de prachtige monochroom betegelde woonkamer loopt, hebt u een centrale gashaard die een belangrijk middelpunt vormt. Aan uw rechterhand heeft u een eethoek, die wordt gevolgd door een toilet beneden dat altijd handig is, dan heb je een lounge die rond de open haard. Als je rondloopt hebben de eigenaren een formele eethoek gecreëerd voor entertainment, daarnaast is de keuken die modern is en alle apparatuur heeft die je zou verwachten in een kwaliteitsvilla als deze, er is een eiland werkblad ideaal voor het ontbijt of om te gebruiken bij het bereiden van het diner voor vrienden of familie. Dan heb je de eerste slaapkamer, die is voorzien van inbouwkasten en een eigen en-suite badkamer met douche. Op dit niveau zijn er glazen deuren aan het uiteinde die toegang geven tot een terras waar u in de schaduw kunt zitten met een kopje koffie, vanaf hier zijn er trappen naar beneden naar de achtertuin, die grotendeels betegeld is, een privé zwembad, een waterval, een speciaal gebouwde BBQ/keuken en een buitentoilet.

Teruglopend in de villa en naar de voorzijde heeft u een majestueuze trap van graniet die u naar de overloop van de eerste verdieping brengt, die in de lucht zweeft en beide zijden van de villa verbindt. Aan uw rechterhand heeft u een heerlijke knusse ruimte, ideaal om te ontspannen met een boek, met deuren naar een klein terras, daarnaast is de tweede slaapkamer met inbouwkasten, dan loopt u over de zwevende overloop naar de andere kant, waar u de derde slaapkamer heeft, die een redelijk formaat heeft en inbouwkasten, gevolgd door een familie badkamer met douche en tenslotte heeft u de hoofdslaapkamer, die de grootste van de vier slaapkamers is en inbouwkasten heeft, een en-suite douche en deuren naar een hoger gelegen terras met uitzicht op het zwembad en de tuin.

Deze villa is smaakvol ingericht door de eigenaar en heeft vele extra's zoals:

One off Design

Moderne keuken en eiland

Vegen trap

Monochrome betegeling op de benedenverdieping

Warm / koud Airconditioning in het hele pand

Veiligheidsluiken

Privé zwembad

Speciaal gebouwde buiten BBQ en keuken

Gedeeltelijk gemeubileerd verkocht

Plus, extra perceel grond

 

Aan de linkerkant van de villa, heb je het perceel grond dat 900m2 is, die bouwvergunning heeft. De opties zoals wij die zien zijn: A. U kunt de aangrenzende muur neerhalen en de tuin uitbreiden om een villa van 2000m2 te creëren. B. U kunt de grond verkopen aan een bouwer voor ontwikkeling of C. U kunt zelf een villa bouwen op het perceel en dan de villa verkopen, de keuze is aan u.

De woning ligt op korte rijafstand van de plaatselijke voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Deze woning is prachtig en is ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning in het binnenland en weg van de drukte van het stadsleven! Deze villa is echt geweldig en het toevoegen van het stuk grond in de prijs is een GROOT AANBOD op 745.000 euro, Bezichtiging is alleen op afspraak, dus neem vandaag nog contact met ons op, om eventuele specifieke vragen te stellen of om een bezichtiging te regelen, want ik verzeker u, u zult niet teleurgesteld worden, want hoewel de foto's goed zijn moet u echt deze villa bekijken om te waarderen wat u krijgt voor uw geld!

Details

Jaar 2008
Prijs €745,000
Type woning Villa
Locatie Orihuela
Provincie Alicante
Postcode 03316
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Perceel grootte 2,000 m2
Bebouwde oppervlakte 320 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Alarm systeem
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Electrische rolluiken
 • En-suite
 • Open haard
 • Terras voor en achteraan
 • Tuin voor en achteraan
 • Tuin vooraan en opzij
 • Tuin
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Porseleinen vloer
 • Privé zwembad
 • Security system
 • Buitenkeuken
 • Terras
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!