PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA IN MONTEPINAR Orihuela

Ref: 410656 Villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €480,000

BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA BEAUTIFUL DETACHED VILLA

Details

Prijs €480,000
Locatie Orihuela
Provincie Alicante
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Type zwembad Privé
Type Villa
Urbanisatie
Postcode 03316
Perceel grootte 2,000 m2
Bebouwde oppervlakte 320 m2
   

Omschrijving

Met genoegen bieden wij deze GEWELDIGE VRIJSTAANDE VILLA aan, die verdeeld is above twee levels, een interior bebouwde oppervlakte heeft van 320 m² en gelegen is op een groot perceel van 1,100 m². De villa en het land bevinden zich in Montepinar, Nr Orihuela en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als u de villa nadert, merkt u dat het pand volledig omheind is, met een ingang en een poort aan uw linkerhand voor uw auto, waardoor u, de toekomstige eigenaar, een veilig pand krijgt. Als un voorkant van het pand loopt, zijn er enkele treden die un naar de hoofdingang brengen. Als u het pand betreedt, wordt uw adem weggenomen, omdat u een plafond met dubbele hoogte heeft, een wenteltrap aan de rechterkant die u omsluit rond en breng je naar een zwevende landing boven je. Terwijl u door de prachtige monochrome betegelde woonkamer loopt, heeft u een gasshaard in het midden die het middelpunt vormt. Aan je rechterkant heb je een eethoek, gevolgd door een toilet beneden, wat altijd handig is, en vervolgens heb je een loungeruimte die zich rond de open haard wikkelt. Terwijl u rondloopt hebben de eigenaren een formele eethoek gecreëerd voor entertainment, daarnaast is de keuken die modern is en beschikt over alle apparatuur die u zou verwachten in een kwaliteitsvilla als deze, er is een eilandwerkblad dat ideal is voor ontbijt of om te gebruiken bij het Bereiden go to diner voor vrienden of family. Dan heb je de eerste slaapkamer, die is voorzien van inbouwkasten en een eigen badkamer met douche. Op dit level zijn er aan het uiteinde glazen deuren die toegang bieden tot een terras waar u in de schaduw kunt zitten met een kopje koffie. Vanaf hier zijn er trappen naar beneden naar de achtertuin, die grotendeels betegeld is, een privézwembad, een voorzien van een waterval, een speciaal gebouwde barbecue/keuken en een buitentoilet.

Als u terugloopt in de villa en naar de voorkant loopt, heeft u een majestueuze trap van graniet die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt, die in de lucht zweeft en beide zijden van de villa met elkaar verbindt. Aan uw right hand heeft u een heerlijke knusse ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen met een boek en die openslaande deuren heeft naar een klein terras, daarnaast bevindt zich de tweede slaapkamer met inbouwkasten, vervolgens loopt u over de zwevende overloop naar de andere kant, wa ar u Heb de derde slaapkamer die behoorlijk groot is en voorzien is van inbouwkasten, gevolgd door een familiebadkamer met douche en tot slot heb je de hoofdslaapkamer die de grootste van de vier slaapkamers is en is voorzien van inbouwkasten, een eigen douche en deuren naar een bovenverdieping terras met uitzicht op het zwembad en de tuin.

Deze villa is smaakvol ingericht door of eigenaar en beschikt over vele extra's zoals:

Eenmalig ontwerp

Moderne keuken in eiland

Vegende Trap

Monochrome tegels op lager level

Warm/koud geleide airconditioning door het hele gebouw

Beveiligingsluiken

Privé zwembad

Special gebouwde buitenbarbecue en keuken

Gedeeltelijk gemeubileerd verkocht

Accommodatie ligt op een klein eindje rijden van de lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Deze woning is prachtig en is ideal voor iemand die op zoek is naar een woning in het binnenland en weg van de drukte van het stadsleven! This villa is sold at a price of 480,000 euros. Bezichtiging is alleen op afspraak, dus neem vandaag nog contact met ons op om specifieke vragen te stellen of om een ​​bezichtiging te regelen. Ik verzeker u dat u niet teleurgesteld zult zijn, ook al zijn de foto's goed u moet deze villa echt bezichtigen om te begrijpen wat u voor uw geld krijgt!

Kenmerken

Air conditioning, Alarm system, Amazing views, Balcony, Barbecue, Built in wardrobes, Close to amenities, Electric shutters, En-suite, Fireplace, Front and back terrace, Front and rear garden, Front and side garden, Garden, Mountain views, Off road parking, Part furnished, Porcelain floor, Private pool, Security system, Summer kitchen, Terrace, White goods
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!