PRACHTIGE PLATTELANDSVILLA TE KOOP Canadas de San Pedro

Ref: 410588 Finca met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €260,000

BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE BEAUTIFUL COUNTRYSIDE VILLA FOR SALE

Omschrijving

Citaat van de eigenaar:-

Tien jaar geleden kwamen we in Canadas De San Pedro wonen. We kozen voor Calle Poniente en Casa Abuelos vanwege het prachtige uitzicht op het platteland en de rust. De villa paste bij wat we zochten en we hebben hier met veel plezier gewoond. De villa's om ons heen zijn bewoond, dus hoewel we onze privacy hadden, wisten we dat onze buren dichtbij waren, mochten we ze nodig hebben. We hebben genoten van de vele lessen en activiteiten in het plaatselijke gemeenschapscentrum, waardoor we de plaatselijke bevolking hebben leren kennen, die we als uiterst behulpzaam en vriendelijk hebben ervaren. We hopen dat u zelf komt kijken waar we tien jaar geleden verliefd op werden.

Welcome heeft het genoegen deze fantastische villa te koop aan te bieden, met een bebouwde oppervlakte van 200m2 over drie niveaus, gelegen op een perceel van 1.000m2. Als u naar de voorkant van het pand loopt, merkt u dat de villa mooi in het perceel ligt, er is een garage aan de linkerkant en de tuin omsluit de villa, met het grootste deel van het land aan de achterkant van het pand. Bij binnenkomst in de villa heeft u een kleine hal, aan de linkerkant heeft u de eerste gastenslaapkamer, die een behoorlijke omvang heeft, met een plafondventilator, airconditioning en een inloopkast. Hiertegenover komt u in de lounge / woonkamer die rechthoekig van vorm is, met glazen schuifdeuren langs de lengte van de kamer aan uw linkerhand die toegang biedt tot het lagere terras, aan de rechterkant heb je een goed doordachte keuken die voldoende ruimte creëert om te koken wanneer u vrienden of familie rond voor het diner, aan het einde van de keuken heb je een moderne badkamer met douche. Terug naar de woonruimte is er een trap die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt, die groot genoeg is om een studieruimte te creëren. Verderop vindt u een familiebadkamer, gevolgd door de tweede gastenslaapkamer met twee eenpersoonsbedden en tot slot op dit niveau de ouderslaapkamer, die een goed formaat heeft met airconditioning en toegang tot een hoger gelegen terras.

Terug naar beneden en naar het lagere terras, waar voldoende ruimte is om te ontspannen met een drankje of een boek, de keuze is aan u. Vanaf hier zijn er trappen naar het lagere niveau, waar u een grote berging heeft, die kan worden omgezet in een andere slaapkamer indien nodig? Er is ook een andere kamer rechts hiervan, die kan worden verbouwd tot een en-suite indien nodig, maar momenteel wordt gebruikt als werkkamer door de huidige eigenaren. Als u teruggaat naar het lagere terras zijn er treden naar beneden naar het privé-zwembad, dat wordt overdekt door een schuifdak, vanaf hier ziet u de tuin aan uw linkerhand, er is ook een wasruimte en toilet op dit niveau indien nodig, zodat het niet nodig is om terug te gaan naar de villa na een duik.

De villa ligt op minder dan 10 minuten rijden van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 260.000 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk Gemeubileerd

Gedeeltelijk voorzien van airconditioning

Witgoed inbegrepen

Privé zwembad met schuifkap

Garage

Horren voor alle ramen

Groot perceel

Deze villa biedt u de mogelijkheid om in een prachtige villa te stappen en niets anders te doen dan het thuis te noemen! Er zijn enkele extra opties, zoals het creëren van nog een slaapkamer met een en-suite op het lagere niveau, als u dat wenst, maar dat is uw keuze. Wij vinden dat deze villa een geweldige prijs-kwaliteitverhouding heeft voor iemand die op zoek is naar privacy en een prachtig uitzicht, dus als u dat bent? Neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2000
Prijs €260,000
Type woning Finca
Locatie Canadas de San Pedro
Provincie Murcia
Postcode 30164
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 1,000 m2
Bebouwde oppervlakte 200 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Tuin voor en achteraan
 • Garage
 • Tuin
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Privé zwembad
 • Terras
 • Onderbouw
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!