MOOI BUHARDILLA HERENHUIS op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410492 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €179,950

BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA BUHARDILLA TOWNHOUSE FOR SALE ON LA FINCA

Omschrijving

WELCOME ESTATES biedt dit GEWELDIGE BUHARDILLA TOWNHOUSE TE KOOP aan, met drie slaapkamers, twee badkamers op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Als u naar het pand loopt, is er een binnenplaats die erg handig is, de huidige eigenaren hebben hun wasmachine in een speciaal gebouwde opslagruimte met sanitair. Als je het pand binnengaat, heb je een gang, aan je rechterkant is een nieuwe moderne gerenoveerde keuken die onlangs is voltooid met alle apparatuur die je zou verwachten, als je verder naar beneden loopt, aan je linkerkant heb je een berging, wat een pluspunt is , verder naar beneden, loop je naar de woonkamer die een geweldige ruimte is en naar eigen smaak kan worden ingedeeld, er is een open haard, waar je een gashaard kunt hebben als je wilt, maar deze woning heeft overal centrale verwarming op gas Rechts van de woonkamer heeft u een boog die u naar twee ruime slaapkamers brengt, elk met inbouwkasten en een familiebadkamer. Als u teruggaat naar de woonkamer en aan uw rechterkant heeft u glazen schuifdeuren die u naar een prachtig terras leiden, wat een ideale plek is voor een kopje koffie in de ochtendzon, vanaf hier zijn er trappen naar een mooie tuin die is betegeld voor eenvoudig onderhoud, maar heeft een aantal mooie planten en struiken die wat kleur toevoegen. Terug naar binnen en naar de hoofdingang is er een trap die u naar de bovenste verdieping brengt, waar uw gasten toegang hebben tot het solarium, aan uw rechterkant heeft u de hoofdslaapkamer met een gewelfd plafond dat in het oog springt en houdt de kamer ook een beetje koeler in de zomermaanden, plus uw eigen en-suite badkamer met douche, er zijn glazen schuifdeuren die u naar het solarium op het dak brengen.

Deze Buhardilla is overal hoogwaardig ingericht en ligt op slechts een korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen, plus alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 179.950 euro en omvat het volgende:

gedeeltelijk gemeubileerd

Gedeeltelijk voorzien van airconditioning

Plafondventilator

Onlangs gerenoveerde keuken

Alle witgoed

Centrale verwarming op gas overal

op het oosten

 

Deze kans biedt u de toekomstige eigenaar een woning, waar u niets anders hoeft te doen dan uw koffer mee te nemen, uw schoenen uit te doen en te relaxen. Dus, als dit je opvalt, neem dan nu contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging te regelen – Bedankt voor het kijken!

Als je nadenkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €179,950
Type woning Rijwoning
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 125 m2
Bebouwde oppervlakte 85 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Barbecue
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Open haard
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin
  • Golf
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Veiligheids grills
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!