PRACHTIGE VILLA MET 3 SLAAPKAMERS op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410671 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €249,950

BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA BEAUTIFUL 3 BEDROOM VILLA on LA FINCA

Omschrijving

We offer this MOOIE geschakelde vrijstaande villa in MURANO-STIJL te koop aan, die drie slaapkamers en twee badkamers biedt op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dichtbij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Als u het terrein van de villa betreedt, heeft u aan uw rechterhand een eigen oprit. Aan uw linkerhand bevindt zich een prachtige tuin, bestaande uit grasvelden, kiezelgebieden en beplanting die wat kleur toevoegt. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een lager gelegen terras dat voldoende ruimte biedt om buiten te dineren en waar een canvasdoek te koop is voor schaduw als u die nodig heeft, aangezien de villa op het zuiden ligt. Aan de linkerkant van het pand heeft u het extra voordeel van uw eigen privéjacuzzi, waar u 's avonds heerlijk kunt ontspannen met een glas cava.

Als u de woonkamer binnenloopt, is het eerste wat u ziet de hoogte van het plafond, waardoor u een echt gevoel van ruimte krijgt, plus veel natuurlijk licht dankzij de glazen pui. De huidige eigenaren hebben een ontspannnende loungeruimte gecreëerd, gevolgd door een eethoek en dan heb je aan het uiteinde een moderne keuken en een eilandwerkblad, de hele ruimte stroomt goed en creëert een uniek gevoel. Als u langs de keuken loopt, is er een gang die toegang biedt tot de eerste logeerkamer die een goede maat heeft en is voorzien van inbouwkasten en airconditioning, gevolgd door een familiedoucheruimte en ten slotte heeft u op dit level de tweede logeerkamer die is iets groter in heeft inbouwkasten, airconditioning in toegang all the lager gelegen terras. Als u teruggaat naar de woonkamer, is er aan het uiteinde een trap die toegang biedt tot de bovenste verdieping. Als u de overloop bereikt, heeft u aan uw linkerhand een doucheruimte, gevolgd door de hoofdslaapkamer, die de grootste van alle drie is. slaapkamers en profiteert van inbouwkasten, airconditioning en glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een boventerras dat een echte zonneval is en privé is voor uw spendten, vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht. Deze woning biedt such van voordelen zoals:

Mooie tuin

Gedeeltelijk gemeubileerd

Privéjacuzzi

Overal Airconditioning

Gemeenschappelijke tuin en zwembad

Deze geweldige kans ligt op slechts een korte loopafstand van de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad en is beschikbaar voor 249,950 euro. Qua locatie kunt un naar de golfbaan en de daar aangeboden faciliteiten lopen, en het is slechts een klein eindje rijden naar de lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Als u echter zin heeft on one strand, it is het slechts 17 minutes rijden naar Moncayor of Guardamar. Als u zich afvraagt ​​waarom u voor La Finca heeft gekozen: het is no geweldige locatie waar elke golfer van droomt, met luxe eigendommen, een vriendelijk en gedienstig clubhuis en een wedstrijdbaan van topkwaliteit, gelegen tussen de bergen en de kust. The climate is the best in Europe and there is a door area in golf in the binnen for 35 minutes and all the water is in the air. Dus als deze woning in de locatie interessant zijn, neem dan vandaag nog contact met ons op om een ​​​​bezichtiging van de woning in een rondleiding door de omgeving te regelen.

Details

Jaar 2012
Prijs €249,950
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 250 m2
Bebouwde oppervlakte 96 m2

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Plaats voor een privé zwembad
 • Zuid gericht
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!