Appartement in Santiago de la Ribera Santiago de la Ribera

Ref: 510046 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €130,000

Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera Apartment in Santiago de la Ribera

Omschrijving

Met trots presenteren wij dit fantastische, gerenoveerde appartement in een van de meest gevraagde delen van Santiago de la Ribera, het jachtclubgebied! Deze woning op de begane grond biedt een ruime locatie aan het strand voor een ongelooflijke prijs! Bij binnenkomst van het pand heeft u een ruime hal die leidt naar een grote woon-eetkamer die verbonden is met een volledig uitgeruste keuken in Amerikaanse stijl met een aparte wasruimte. De woonkamer geeft toegang tot een privéterras en het gemeenschappelijke zwembad met tuinen.

De woning beschikt over drie grote slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 complete badkamers, een met een douche en de andere met een ligbad. Ook airconditioning en een privégarage met off-road parking zijn inbegrepen. Deze woning ligt op een toplocatie voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners die op zoek zijn naar hun stukje paradijs op Spaanse bodem! Het ligt op slechts 3 minuten lopen van de prachtige zandstranden van Santiago de la Ribera. Het is te voet heel dicht bij alle voorzieningen, slechts 200 meter van de jachtclub en tien minuten van de golfcomplexen Roda Golf en Lo Romero. Santiago de La Ribera is een van de kustplaatsen die behoren tot de Mar Menor in Murcia. Bekend om zijn rustige oceaan en stranden. Santiago de La Ribera biedt wandelroutes, wateractiviteiten zoals kanoën, zeilen en nog veel meer. Het Mar Menor gebied is beroemd om zijn keuken op basis van vis (zoals gezouten vis, gefrituurd voedsel), de gewaardeerde Mar Menor garnaal en zijn rijstgerechten in een ketel.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je bezichtiging toda te boeken! Wij spreken uw taal!

Details

Prijs €130,000
Type woning Appartement
Locatie Santiago de la Ribera
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 110 m2
Bebouwde oppervlakte 95 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gesloten gemeenschap
  • Terras
  • Ondergrondse garage
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!