Appartement en San Javier San Javier

Ref: K2316 Appartement met 3 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €125,000

Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier Apartment in San Javier

Omschrijving

Three Slaapkamer apaprtement in Santiago De La Ribera, Murcia op wandelafstand van de stranden van de Mar Menor.

Wil je je eigen smaak geven aan een appartement op een ideale ligging op slechts 200 metre verwijderd van de prachtige stranden van de Mar Menor?

Dit ruime appartement biedt het beste van zowel binnen- als buitenleven door zijn ideale ligging, 3 comfortabele slaapkamers die perfect zijn voor famielies of vriendengroepen en de geweldge tuin met gemeenschappelijk zwembad.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is de prachtige gemeenschappelijke tuin, bezaaid met majestueuze palmbomen en knap onderhouden beplanting. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen of te genieten. Kortom, een leuke omgevingvoor jong en oud. Als de zon te warm wordt, nodigt het gemeenschappelijke zwembad uit voor een verfrissende duik.

De locatie is simpelweg ongeëvenaard, met het strand an de Mar Menor op een steenworp afstand en alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik. Het centrum van het Spaanse vissersdorp Santiago De La Ribera is slecht ten minutesn wandelen en dat van Lo Pagan een fifteen minutesn. Diverse supermarkten ligging op een steenworp en vergeet zeker het shopping centrum Dos Mares niet dat heel het jaar door open is.

Hoewel een beetje renovatiewerk nodig is om dit appartement naar jouw smaak te brengen, biedt het een geweldige kans om een uniek stukje paradijs te bezitten op een zuidelijke oriëntatie die het hele jaar door zon garandeert.

Mis deze kans niet om jouw droom van een woning of 2de verblijf in Spanje vlak bij de zee werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Details

Prijs €125,000
Type woning Appartement
Locatie San Javier
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 90 m2

Kenmerken

  • Communal pool
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!