Appartement in La Tercia La Tercia

Ref: 510073 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €87,950

Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia Apartment in La Tercia

Omschrijving

** IN PRIJS VERLAAGD! ** 

Uw droom appartement op de begane grond wacht! 

Ontdek de perfecte mix van bungalow charme en gemak op de begane grond in dit ruime juweeltje!

Als je binnenstapt, word je begroet door een lichte lounge-eetkamer, versierd met openslaande deuren naar de grote voortuin - idealal om te entertainen de te ontspannen in de zon. De goed uitgeruste keuken loopt naadloos over in de bijkeuken, waardoor dagelijkse klusjes een fluitje van een cent zijn.

Ontspan in de familiebadkamer with a complete suite in douchekop. Met 2 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en veel natuurlijk licht is comfort gegarandeerd.

Buiten kun je genieten van het ruime terras aan de achterkant om te zonnebaden of in de buitenlucht te dineren, terwijl het omheinde terras aan de voorkant privacy biedt en een vleugje English sfeer uitstraalt met zijn natuurlijke surrounded tegels.

Ervaar het gemeenschapsleven with a gemeenschappelijk zwembad op een klein stukje lopen. La Nueva Tercia offers some gemeenschapsgevoel, met bars, restaurants en sportvoorzieningen in de buurt. Verken Sucina voor nog meer eet- en winkelmogelijkheden.

Trek eropuit om Murcia en Cartagena verkennen, beide op slechts 30 minuten rijden, de geniet binnen 20 minuten van de zon op de stranden van de Mar Menor. Met de luchthavens van Corvera en Alicante binnen handbereik is reizen een fluitje van een cent.

My deze kans niet! Boek vandaag nog een bezichtiging with one of the agents in maak van dit appartement op de begane grond je nieuwe thuis!

Details

Prijs €87,950
Type woning Appartement
Locatie La Tercia
Provincie Murcia
Postcode 30590
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Perceel grootte 124 m2
Bebouwde oppervlakte 89 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Open haard
  • Privé parking
  • Unfurnished
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!