Appartement in La Manga La Manga del Mar Menor

Ref: 510063 Appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geprijsd aan €84,700

Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga Apartment in La Manga

Omschrijving

Grijp de kans om jezelf onder te dompelen in de betoverende kustcharme van La Manga del Mar Menor met dit appartement op de tweede verdieping dat meer biedt dan alleen prachtig uitzicht op zee. Terwijl het lonkt voor een verjongende aanraking, staat dit prachtig versierde toevluchtsoord als een bewijs van het onaangeboorde potentieel dat binnen wacht - waardoor het een ideal canvas is voor het maken van een droom lock-up-and-leave vacancy retraite of een slimme verhuur investering .

Stap binnen in de lichte woon-eetkamer van het appartement, een uitnodigende ruimte die naadloos aansluit op een balkon met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Aside from that, some engineering needs to be able to see the functionalities of woning in the ideal environment and the creativity of the vrije loop beats you. De indeling wordt gecompleteerd door een royale slaapkamer en een ruime badkamer van gezinsformaat, die zorgen voor comfort en gemak.

Het gebouw zelf biedt extra gemak met een lift, een eigen parkeerplaats en toegang tot een gemeenschappelijk zwembad - een oase van rust om te ontspannen en tot rust te komen temidden van de kustpracht van La Manga.

Ondanks de huidige behoefte aan renovatie, ligt de ware allure van deze woning in de toplocatie, op slechts enkele meters van de ocean. Deze woning belichaamt echt het beste van twee werelden - een uitzonderlijke kans om je eigen vakantie toevluchtsoord te creëren of te profiteren van het verhuurpotentieel, gezien de nabijheid van het strand. Dit appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, inclusief airconditioning, in is niet zomaar een thuis; het is een uitnodiging om je visie te verwezenlijken.

Gunstig gelegen in de buurt van supermarkten, restaurants en levendige bars, wordt deze residentie en toegangspoort all het ervaren van de levendige en dynamische levensstijl van La Manga. Nu is het tijd om het onaangeboorde potentieel van dit kustjuweeltje te verkennen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laten we de eindeloze mogelijkheden onthullen die op je wachten in dit toevluchtsoord aan zee.

Details

Prijs €84,700
Type woning Appartement
Locatie La Manga del Mar Menor
Provincie Murcia
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Perceel grootte 61 m2
Bebouwde oppervlakte 55 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Volledig gemeubileerd
 • Gesloten gemeenschap
 • Lift
 • Privé parking
 • Zeezicht
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!