EEN GEWELDIGE PUURKANS op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410673 Commercieel met is geprijsd aan €32,500

AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA AN AMAZING LEASEHOLD OPPORTUNITY on LA FINCA

Omschrijving

Met genoegen bieden wij u de erfpacht aan van dit goed gepositioneerde TAKE AWAY Restaurant, gelegen op de begane grond van het bekende en zeer gerespecteerde La Finca Golf Resort.

Als u binnenkomt, heeft u aan de voorzijde van de unit een bar en een zithoek, waardoor een mooie ruimte ontstaat om uw klanten te verwelkomen en hun bestellingen op te nemen. Links van deze ruimte bevindt zich een loopbrug die toegang biedt tot een toilet. Direct achter de bar bevindt zich de keuken, die goed doordacht is en aan de linkerkant voldoende voorbereidingsruimtes biedt, aan de rechterkant bevinden zich de belangrijkste kookapparatuur en tenslotte aan de achterkant van de keuken staat een pizzaoven. Al met al biedt deze mogelijkheid je de kans om een bedrijf binnen te lopen en meteen aan de slag te gaan. Kom langs en ontdek zelf hoe goed deze kans is!

Alle relevante papieren zijn in orde met betrekking tot deze mogelijkheid, die beschikbaar is voor 32,500 euro. We hebben ontdekt dat de beste manier voor potentiële kopers is om de huurders en de eigenaar te ontmoeten, om huurovereenkomsten, opties en cijfers te bekijken. Dus als deze mogelijkheid aan uw eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen, die uitsluitend op afspraak plaatsvindt. Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €32,500
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Bebouwde oppervlakte 60 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Volledig gemeubileerd
  • Golf
  • Één niveau
  • Veiligheids grills
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!