EEN AMAZING VRIJSTAANDE KANS in LOS DOLSES Los Dolses

Ref: 410590 Commercieel met is geprijsd aan €114,995

AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES AN AMAZING FREEHOLD OPPORTUNITY in LOS DOLSES

Omschrijving

Wij bieden u te koop aan het VRIJSTAANDE HUIS van Cakes ´N´ Bakes, een bekende en gevestigde Coffee & Cake Shop, die zijn oude en nieuwe klanten een geweldige locatie biedt om zelfgemaakt gebak, warme snacks of een lunch te kopen. De reputatie is in de loop der jaren opgebouwd en is plaatselijk bekend. Dit is een GREAT OPPORTUNITY op een FREEHOLD basis, u hoeft alleen maar zelf te zien hoe goed dit echt is! De eenheid heeft een binnenmaat van 54m2 als u binnenkomt, komt u in het zitgedeelte, aan de rechterkant heeft u de serveerruimte gevolgd door een ruime keuken, aan de linkerkant heeft u een hal die toegang geeft tot beide toiletten, waarvan er een rolstoelvriendelijk is en een voorziening heeft om baby's te verschonen. Aan de achterkant van de eenheid is een opslagruimte die over de hele breedte van de eenheid loopt en voldoende opslagruimte en verschillende vriezers biedt. Aan de voorkant van de zaak bevindt zich een zitruimte van 15 m2 met tafel en stoelen, die de zon vangt en voorzien is van een zonnescherm, mocht het u te warm worden.

Dit bedrijf heeft alle benodigde vergunningen om voedsel en alcohol te verkopen. De eigenaren hebben zojuist de prijs verlaagd tot 114.995 euro tot eind mei als een SPECIALE PROMOTIE. De locatie is op de eerste verdieping van het Cento Commercial Rioja, Los Dolses. Wij hebben ontdekt dat de beste manier voor commercieel onroerend goed is om een afspraak te maken die past bij de eigenaar en niet de normale dagelijkse gang van zaken verstoort, dus, als deze kans aan uw eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om die bezichtiging te regelen - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2000
Prijs €114,995
Type woning Commercieel
Locatie Los Dolses
Provincie Alicante
Postcode 03189
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 54 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Één niveau
  • Deels gemeubileerd
  • Veiligheids grills
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!