GEWELDIGE HERVORMDE VRIJSTAANDE VILLA in LA ZENIA La Zenia

Ref: 510142 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €439,000

AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA AMAZING REFORMED DETACHED VILLA in LA ZENIA

Omschrijving

Wij bieden deze PRACHTIGE VILLA te koop aan; deze villa heeft een bebouwde oppervlakte van 140m2 en staat op een perceel van 190m2. De villa beschikt over drie slaapkamers en drie badkamers (waarvan twee met eigen badkamer), plus een extra kantoor/slaapkamer bovenaan het pand die van buitenaf toegankelijk is. Dit is een fantastische kans op een geweldige locatie, op slechts 3 minuten lopen van de bekende La Zenia Boulevard en nog geen 15 minuten lopen naar het strand. Geloof me, je zult niet teleurgesteld worden!

Als u door de buitenpoort loopt, heeft u aan uw linkerkant een eigen oprit voor uw auto met een elektrisch oplaadpunt, en aan de rechterkant van de villa heeft u een privézwembad en een zithoek. Als u het pand betreedt, hebben de huidige eigenaren het pand volledig getransformeerd en een luxe, open, moderne uitstraling gecreëerd, met veel natuurlijk licht. Aan uw linkerhand bevindt zich een keuken met een eilandwerkblad, wat zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen de keuken en de woonruimte. Er is een trap aan het uiteinde, aan de linkerkant is een mooie doucheruimte en aan de rechterkant is de eerste logeerkamer van goede grootte, die teruggaat naar de woonkamer, er zijn glazen schuifdeuren die je naar buiten brengen. naar uw eigen privézwembad en zithoek.

Als u weer naar binnen gaat en de trap op gaat naar de eerste verdieping, heeft u nog twee slaapkamers, elk met voldoende kastruimte voor uw kleding, plus een eigen en-suite douche. De hoofdslaapkamer, de grootste van de twee, heeft glazen schuifdeuren naar een boventerras, een ideale plek om te ontspannen met een boek of een drankje, de keuze is aan jou! De woning is volledig omheind en biedt een lager gelegen terras, een privézwembad, een boventerras en ligt op minder dan 3 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 439.000 euro en biedt de volgende voordelen .

Ongemeubileerd

Geleidelijke airconditioning overal

Vloerverwarming in badkamers

Prive zwembad

Volledig gereformeerd begin 2024

Goede locatie

Deze villa is ideaal gelegen, zoals u zult zien. Neem dus nu contact met ons op om een ​​bezichtiging te regelen voordat het te laat is. Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2021
Prijs €439,000
Type woning Villa
Locatie La Zenia
Urbanisatie La Zenia
Provincie Alicante
Postcode 03189
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 190 m2
Bebouwde oppervlakte 140 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • En-suite
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Pré-installatie airconditioning
 • Privé zwembad
 • Verbouwd
 • Roof terrace
 • Zuid gericht
 • Terras
 • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!