GEWELDIGE FRONTLINE VILLA met ZWEMBAD op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410509 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €345,000

AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA with POOL on LA FINCA

Omschrijving

WELKOM biedt deze PRACHTIGE FRONTLINE VILLA TE KOOP aan, met een bebouwde oppervlakte van 118 m2 en gelegen op een perceel van ongeveer 400M2. De villa biedt drie slaapkamers en twee badkamers op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Deze fantastische villa biedt een werkelijk fantastisch uitzicht over de 7e fairway en verder voor die golfers onder u! Als u de villa binnenkomt, komt u in een grote woon-/eetkamer met een prachtig, gewelfd plafond met zichtbare houten balken en een karakteristieke open haard die is uitgerust met een gashaard. Aan uw linkerhand heeft u een eethoek die ideaal is om uw gasten, verder aan uw linkerhand heeft u een moderne keuken, plus een kleine bijkeuken. Terug en aan uw rechterhand heeft u een gang die toegang biedt tot alle andere kamers op dit niveau, aan uw rechterkant heeft u een berging gevolgd door de eerste logeerkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkasten, vervolgens is de familiebadkamer die is bijgewerkt en een inloopdouche heeft, dan heb je de tweede logeerkamer, de grootste van de twee slaapkamers en heeft een tweepersoonsbed en inbouwkasten. Als je terugkomt in de woonkamer, heb je een trap die je naar de hoofdslaapkamer brengt. Dit is waar deze villa anders is, normaal gesproken is de hoofdslaapkamer in deze stijl van villa open en kijkt uit over de woonkamer, maar de huidige eigenaren hebben smaakvol een aparte hoofdslaapkamer gecreëerd, de grootste van de drie slaapkamers en voorzien van inbouwkasten een eigen en-suite badkamer met douche en toegang tot een eigen boventerras, ideaal om buiten in de zon te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht over de golfbaan.

Als je naar beneden gaat en de villa verlaat, heb je een terras, wat een ideaal gebied is om buiten te eten met vrienden en te genieten van het geweldige uitzicht, er zijn trappen aan de zijkant die je naar de tuin brengen die is betegeld voor eenvoudig onderhoud en heeft een eigen privézwembad, dit gebied is goed doordacht en biedt voldoende ruimte om te ontspannen op uw ligstoelen en bij te bruinen. Aan de voorzijde heeft u een oprit om uw auto te parkeren en een tuin met enkele struiken en planten om wat kleur aan te brengen. Het pand is overal naar een hoge standaard ingericht. Deze villa ligt op slechts een klein eindje rijden van de restaurants, bars en winkels en op minder dan 20 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar. Deze prachtige Villa is beschikbaar voor 345.000 euro en omvat het volgende:

Frontlinie positie op de golfbaan

Volledig gemeubileerd verkocht

Overal airconditioning

Gas vuur

Heerlijk zwembad

 

Dus, als je nadenkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, en het is slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorpje Algorfa dat een meer Spaanse sfeer biedt, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand en de luchthavens zijn minder dan 45 minuten rijden, dus waarom niet zelf komen en zien hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2010
Prijs €345,000
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 400 m2
Bebouwde oppervlakte 118 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • En-suite
  • Terras voor en achteraan
  • Eerste lijn
  • Volledig gemeubileerd
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Privé parking
  • Privé zwembad
  • Roof terrace
  • Veiligheids grills
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!