FRONTLINE VILLA TE KOOP OP LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410972 Villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €317,500

AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA AMAZING FRONTLINE VILLA FOR SALE ON LA FINCA

Omschrijving

WELKOM is verheugd deze PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA te koop aan te bieden, gelegen op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID.

Deze woning is gelegen op een geweldige locatie op het resort met een adembenemend uitzicht op de golf. Het is overal smetteloos en omvat vele extra's zoals airconditioning, een gashaard, een berging, prachtig betegelde tuin, een privé zwembad en een omgebouwde carport die momenteel wordt gebruikt als een 4e slaapkamer, maar ook kan worden gebruikt als een lounge of eetkamer. De huidige eigenaren hebben het pand gemoderniseerd door keuken- en badkamerkasten, deuren en deurkozijnen te restylen, waardoor dit pand een lichte, luchtige en moderne uitstraling heeft.

De villa is geschakeld en gebouwd op een groot perceel met vier slaapkamers, twee badkamers, een volledig ingerichte keuken, woonkamer met gewelfd plafond en toegang tot een verhoogd terras via de openslaande deuren. De buitenruimte is zeer privé en is ontworpen volgens de hoogste kwaliteit met moderne terrassen en een prachtig zwembad. Er is ook een dakterras op de eerste verdieping met een panoramisch uitzicht over de omgeving en een geweldige plek om van de zon te genieten.

La Finca Golf is een van de meest populaire resorts in de provincie Alicante en ligt op slechts vijftien minuten van de plaatselijke stranden en dertig minuten van de luchthaven. Er zijn ook tal van voorzieningen in de buurt voor uw dagelijkse leven die te vinden zijn in het commerciële centrum, in het dorp Algorfa en het vijfsterrenhotel en spa. Dit is zonder twijfel een van de beste villa's op het resort en moet worden bekeken - neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Details

Jaar 2006
Prijs €317,500
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Perceel grootte 350 m2
Bebouwde oppervlakte 118 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Privé zwembad
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!