GEWELDIGE KORTING OP DEZE PRACHTIGE FRONTLINE VILLA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410622 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €344,950

AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA AMAZING DISCOUNT ON THIS STUNNING FRONTLINE VILLA

Omschrijving

Met genoegen bieden wij deze PRACHTIGE VILLA TE KOOP aan, gelegen in het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dichtbij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID. Deze villa is een VILLA in FRONTLINE LUCENA-stijl die uitkijkt over de vijfde fairway van de golfbaan La Finca en een bebouwde oppervlakte heeft van 100m2 en ligt op een perceel van ongeveer 420m2.

Het pand bevindt zich in een omheinde gemeenschap, die toegankelijk is via een elektrische poort. Als u buiten aankomt, bevindt zich links van de villa een carport. Als u het pand betreedt, loopt u het woongedeelte binnen, wat een goede ruimte is en gemakkelijk naar eigen wens kan worden ingedeeld omdat er voldoende ruimte is. Aan uw rechterhand heeft u een grote keuken met een klein hoekje waardoor u je kunt doorkijken naar de woonkamer. Als u verder rondloopt, heeft u een kleine gang die toegang biedt tot alle andere kamers op dit niveau, die een familiebadkamer zijn, gevolgd door twee gastenslaapkamers die van behoorlijke omvang zijn en voorzien zijn van inbouwkasten. Als u teruggaat naar de gang, heeft u een trap die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt, waar u een berging heeft en toegang tot een boventerras met een fantastisch uitzicht op de golfbaan en het privézwembad. Als je weer naar binnen gaat, heb je een doucheruimte, gevolgd door de hoofdslaapkamer met een piquévloer en de grootste van de drie slaapkamers. Als u vervolgens via de woonkamer en buiten naar beneden gaat, heeft u een ruim terras met zonnescherm, een geweldige plek om te ontspannen en van het uitzicht te genieten. Er is een trap naar beneden naar de tuin, waar u een prachtig privézwembad heeft. het biedt ruimte om te ontspannen als u vrienden of familie heeft voor een barbecue.

De eigenaar heeft DE PRIJS voor een beperkte tijd met 35.000 EURO VERLAAGD tot SLECHTS 344.950 EURO. Dit is een GEWELDIGE KANS om een eerstelijnsvilla te kopen met uitzicht op de La Finca Golfbaan, die de volgende voordelen biedt:

Eerstelijnspositie op de golfbaan

Op het westen gelegen

Geweldig uitzicht

Gedeeltelijk gemeubileerd

Gedeeltelijk airconditioning

Gedeeltelijke centrale verwarming

Enorm perceel met een privézwembad

Deze villa biedt alles wat u nodig heeft, het is 5 minuten lopen naar alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en minder dan 20 minuten rijden naar het strand. Neem dus vandaag nog contact met ons op om van deze korting te profiteren voordat deze afloopt, aangezien deze slechts voor een beperkte tijd beschikbaar is!

Details

Jaar 2006
Prijs €344,950
Type woning Villa
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 100 m2
Bebouwde oppervlakte 420 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Open haard
 • Terras voor en achteraan
 • Eerste lijn
 • Tuin
 • Gesloten gemeenschap
 • Golf
 • Uitzicht op de golf
 • Ground floor terrace
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Privé zwembad
 • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!