GEWELDIGE APPARTEMENTEN in LO PAGAN Lo Pagan

Ref: 658117 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €339,950

AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN AMAZING APARTMENTS in LO PAGAN

Omschrijving

We zijn erg verheugd u deze fantastische appartementen aan te kunnen bieden door ons contact met een lokale bouwer. Er zijn er nog maar 7 vanwege de grote vraag, aangezien ze letterlijk aan de kust liggen! De appartementen worden gebouwd volgens uw eigen specificaties en u heeft de keuze tussen ofwel een 2 slaapkamers / 2 badkamers appartement of een 3 slaapkamers / 2 badkamers appartement. Totale bouwgroottes beginnen vanaf 98m2 tot 120m2, met prijzen vanaf 339,950 euros.

Hier is een overzicht van de beschikbare optie met 2 slaapkamers / 2 badkamers - Als u het appartement binnenkomt, heeft u een gang, aan uw linkerhand heeft u een kast, ideaal voor uw jassen en schoenen, terwijl u door de gang loopt, heeft u links de logeerkamer met inbouwkasten, gevolgd door de familiebadkamer en vervolgens de 2e slaapkamer met inbouwkasten en een eigen en-suite doucheruimte. Beide slaapkamers hebben toegang tot een privépatio. Als u teruggaat naar de hal en verder naar beneden loopt, loopt u een grote open woonkamer (40m2) binnen, met aan uw linkerkant een moderne ingerichte keuken met eiland, dat extra ruimte biedt als u vrienden laat komen voor het avondeten of kan ook gebruikt worden als ontbijtbar, de keuze is aan jou. De woonkamer is groot en geeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak in te delen, er zijn glazen openslaande deuren langs de gehele voorzijde van het appartement. Het terras biedt voldoende ruimte om te zitten en te ontspannen met een boek terwijl u geniet van het uitzicht of in de jacuzzi in de hoek ontspant.

Het appartement heeft een geweldige ligging en biedt de volgende voordelen:

Moderne keuken inclusief alle keukenapparatuur

Air-conditioning via geleiding overal

Vloerverwarming in badkamers

4 persoons jacuzzi op terras

Optionele garage (15.000 euro + IVA)

Optionele opslagruimte (4.000 euro + IVA)

 

Als deze mogelijkheid interessant voor u is en u zou graag meer willen weten, neem dan nu contact met ons op om een ”‹”‹bezichtiging en een rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat het u te bieden heeft.

Hier is een klein overzicht van het gebied: Lo Pagan ligt in het kustgebied van de gemeente San Pedro del Pinatar, waar u de modderbaden van Las Charcas de las Salinas kunt bezoeken en er een bad kunt nemen, waarvan wordt gezegd dat ze heilzaam zijn. effecten voor reumatische soorten aandoeningen. Lo Pagan is niet alleen een gebied voor een zomerverblijf, maar ook om het hele jaar door te verblijven. Er zijn ook enkele van de beste stranden in de Mar Menor, de stranden van Villananitos en La Curva (voorheen bekend als La Puntica), bieden wateren op lage diepte. De stranden aan de Middellandse Zee zijn El Mojon en La Llana met respectievelijk 400 en 2500 meter lang. Deze stranden zijn uitgerust met alle diensten die u zou verwachten om ervoor te zorgen dat uw tijd hier zo goed mogelijk is.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €339,950
Type woning Appartement
Locatie Lo Pagan
Provincie Murcia
Postcode 30740
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 98 m2

Kenmerken

 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • En-suite
 • Overdekt zwembad
 • Lift
 • Garage optioneel
 • Zeezicht
 • Terras
 • Onderbouw
 • Vloerverwarming in badkamers
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!