GEWELDIGE APPARTEMENTEN in DENIA Denia

Ref: 658022 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €299,000

AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA AMAZING APARTMENTS in DENIA

Omschrijving

We zijn erg verheugd om samen te werken met een bekende bouwer in het gebied en om u deze MOOIE APPARTEMENTEN aan te bieden die zich allemaal binnen één gebogen blok over 4 niveaus bevinden. De bouwer heeft een unieke kans gecreëerd met een ruime keuze aan opties, zoals: 3 slaapkamers en 2 badkamers, 2 slaapkamers en 2 badkamers plus een slaapkamer en 1 badkamer, er is een lift die toegang biedt tot alle niveaus, er zijn beperkte aantallen over en maken deel uit van Welcome Estates Premier Collection.

Hier is een overzicht van wat er beschikbaar is.

1 slaapkamer appartementen hebben een interne bouw van 51m2 - 64m2

Terras met uitzicht op zee

Prijzen starten vanaf 184,700 euro

 

2 slaapkamer appartementen hebben een interne bouw van 61m2 - 91m2

Terras met uitzicht op zee

Prijzen starten vanaf 290.100 euro

 

3 slaapkamer appartementen hebben een interne bouw van 81m2 - 102m2

Terras met uitzicht op zee

Prijzen beginnen vanaf 352,400 euro

Hier is een algemeen overzicht van een appartement met 2 slaapkamers / 2 badkamers om u inzicht te geven in de indeling en het ontwerp van de appartementen: als u het appartement aan uw rechterkant binnenloopt, is een moderne keuken met een eilandwerkblad dat voldoende ruimte biedt om te koken voor familie of vrienden, dit gaat dan naar de lounge / eetkamer, die gemakkelijk naar eigen smaak kan worden ingedeeld en ruimte biedt om zowel te entertainen als te ontspannen, aan het uiteinde zijn glazen schuifdeuren die u naar het terras brengen, waar u kunt genieten van het uitzicht over het zwembad naar het strand. Terug naar binnen en over de woonkamer aan uw linkerhand heeft u een familie douche / badkamer, hier tegenover heeft u de logeerkamer met inbouwkasten, gevolgd door de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een eigen en-suite douche kamer. Deze appartementen stromen goed en bieden een ruime keuze aan opties en bouwgroottes om aan uw persoonlijke eisen te voldoen.Daarom raden we u ten zeerste aan een bezoek en discussie met de bouwer te bekijken om alle opties te bekijken en de optie te kiezen die het beste bij uw doelen past.

Hier is een kleine selectie van wat deze appartementen te bieden hebben:

Kanalen voorzien van airconditioning

Gemeenschappelijk zwembad

Ingerichte keuken met inbouwapparatuur

Hoogwaardige afwerking

Hier is een beetje over het complex: het is ontworpen om te genieten van elk facet van de natuur, met verzorgde tuinen en aangelegde gebieden die perfect zijn voor wandelingen tussen de palmbomen, er zijn veel plaatsen om te stoppen, te ontspannen en de omgeving in je op te nemen tijdens een wandeling rond, plus het zwembad om af te koelen op die warme zomerdagen. Het complex is ommuurd en heeft een eigen beveiligingspoort voor privacy en gemoedsrust en het feit dat het op een steenworp afstand van het strand ligt, wat wil je nog meer?

Neem dus nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat Denia JOU te bieden heeft - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2020
Prijs €299,000
Type woning Appartement
Locatie Denia
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 61 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Lift
  • Één niveau
  • Zeezicht
  • Terras
  • Vloerverwarming
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!