EEN PRACHTIGE GELEGENHEID OP EIGEN GROND La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410636 Commercieel met is geprijsd aan €130,000

A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY A STUNNING FREEHOLD OPPORTUNITY

Omschrijving

We bieden u te koop aan het VRIJSTAANDE gedeelte van een commerciële eenheid op de bovenverdieping, die voorheen vele jaren als bar werd gebruikt en een geweldige kans biedt voor iemand die een nieuw bedrijf wil beginnen in La Finca op een geweldige locatie. Het gebouw heeft een oppervlakte van 66m2 en bestaat uit een bargedeelte aan de linkerkant en een eetgedeelte aan de rechterkant van de bar. Aan het einde heb je toiletten aan de linkerkant en een keuken van behoorlijk formaat aan de rechterkant. Er is een buitengedeelte dat wordt overdekt door een luifel en dat een zithoek biedt die kan worden gebruikt voor pre-drinks of als extra eetgelegenheid.

De locatie bevindt zich op de eerste verdieping van het commerciële centrum La Finca. Alle relevante papieren voor deze gelegenheid zijn in orde en de prijs voor dit object is 130.000 euro. Als deze gelegenheid aan je eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op voor een bezichtiging, die alleen op afspraak is - Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €130,000
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Bebouwde oppervlakte 66 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Toegang voor mindervaliden
  • Golf
  • Één niveau
  • Terras
  • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!