EEN FANTASTISCHE KANS La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410647 Commercieel met is geprijsd aan €545,000

A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY A FABULOUS FREEHOLD OPPORTUNITY

Omschrijving

Met genoegen bieden wij de VRIJHEID te koop aan van een grote commerciële unit verdeeld over twee verdiepingen met een interne bebouwde oppervlakte van 245m2, die voorheen vele jaren als restaurant/bar werd gebruikt. Deze unit biedt een geweldige kans voor iemand die op een geweldige locatie een nieuw bedrijf wil starten op La Finca.

Als je via de hoofdingang naar binnen loopt, heb je een grote zithoek, met aan de achterkant de bar. De buitenkant van dit gebied is gebouwd met veel glas, waardoor er een verbazingwekkende hoeveelheid natuurlijk licht de kamer binnenkomt. Aan de rechterkant van de hoofdruimte bevindt zich een aparte ruimte, die indien gewenst kan worden gebruikt voor private dining of een klein gezelschap. Dit wordt gevolgd door een kleine gang die leidt naar aparte heren- en damestoiletten. Als u teruggaat naar het hoofdgedeelte en langs de bar loopt, komt u bij een deuropening die u naar een kleine opslagruimte brengt en naar een trap die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt, waar zich een kleine zithoek bevindt. Rechts heb je een gang die je door en langs een toilet brengt, gevolgd door een kleine kamer en vervolgens een grote hoekkamer met veel mogelijkheden. Als je teruggaat naar de overloop, heb je toegang tot een grote kamer, opnieuw gebouwd met veel glas, en biedt een aantal van de meest fantastische uitzichten over het landschap naar de zee en de kust. Je moet echt komen om het uitzicht te zien, vooral op nacht.

Als u naar beneden en buiten het gebouw gaat, heeft u toegang tot het zitgedeelte buiten dat zich zowel rond de voorkant van de unit als aan de zijkant bevindt en voldoende ruimte biedt voor uw klanten. Alle relevante papieren zijn in orde met betrekking tot deze mogelijkheid en de prijs voor deze eigendom bedraagt 545.000 euro. Als deze mogelijkheid aan uw eisen voldoet, neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Deze is uitsluitend op afspraak. Bedankt voor het kijken!

Details

Jaar 2006
Prijs €545,000
Type woning Commercieel
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Bebouwde oppervlakte 245 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Toegang voor mindervaliden
  • Golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Terras
  • Unfurnished
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!