NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN LO CRISPIN Algorfa

Ref: 658329 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €169,900

 NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN  NEW BUILD APARTMENTS IN LO CRISPIN

Omschrijving

WELCOME presenteert deze prachtige nieuwe appartementen in Lo Crispin in Algorfa, met een keuze uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Deze appartementen combineren moderne elementen met het comfort en de warmte die u van een huis nodig heeft en in tegenstelling tot veel andere appartementen bieden deze appartementen een groot buitenterras met voldoende ruimte om te entertainen en te genieten van de Spaanse zon.

Het appartement biedt een open woon- en keukenruimte, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en een volledig ingerichte familiebadkamer en een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras waar het zonlicht door de glazen deuren naar binnen kan stromen, waardoor een lichte en luchtige leefruimte ontstaat.

Het appartementencomplex biedt prachtig aangelegde tuinen rondom het grote gemeenschappelijke zwembad.

Deze appartementen bieden ook een aantal extra's voor meerkosten zoals:

Witgoed Apparaten voor 2500 Euro

Airconditioning voor 2500 euro

Meubelpakket voor 6900 euro

Een ´Ready to Live´ pakket voor 2500 Euro

Of alles inbegrepen voor 13.000 euro.

Lo Crispin is een urbanisatie die behoort tot de stad Algorfa aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. Algorfa ligt een paar kilometer landinwaarts van de badplaats Guardamar del Segura en verder naar het zuiden ligt de grootste van de toeristische badplaatsen Torrevieja.
Het commerciële centrum heeft een mix van restaurants, cafés en een supermarkt met een nieuw commercieel centrum dat momenteel in aanbouw is. De zondagse Zocco-markt ligt in de buurt van Quesada en is zeker een bezoek waard. Een golfbaan in Lo Crispin wordt gepland, evenals het 5 * La Finca Golf Resort op slechts een paar minuten rijden.
Lo Crispin heeft twee luchthavens in de buurt, waaronder Alicante in het noorden, de dichtstbijzijnde luchthaven van de twee en het belangrijkste knooppunt voor de noordelijke en zuidelijke Costa Blanca en de luchthaven van Murcia in het zuiden.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €169,900
Type woning Appartement
Locatie Algorfa
Urbanisatie Lo Crispin
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 98 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin
  • Privé parking
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!